دانلود سوالات مصاحبه استخدامی ,کتابچه سوالات مصاحبه استخدامی ,مصاحبه استخدامی ,کتاب مصاحبه استخدامی ,گلچین مهمترین سوالات استخدامی مصاحبه حضوری,سوالات مصاحبه استخدامی، راه تاثیرگذاری بهتر در مصاحبه استخدامی,مصاحبه استخدامی,
سوالات روانشناسی در مصاحبه استخدامی,سوالات مصاحبه استخدامی,در مصاحبه استخدامی چه بگوییم,در مصاحبه استخدامی چه بپرسیم؟,نحوه مصاحبه استخدامی,سوالات مصاحبه استخدامی آموزش و پرورش,
تجربیات مصاحبه استخدامی
بیست سوال استخدامی و پاسخ های مناسب آن (ویژه و جدید)
سوالات دشوار مصاحبه های استخدامی نباید مانع استخدام شما شوند. اگر به مصاحبه استخدامی دعوت شده اید یعنی رزومه شما قبول شده و تنها کاری که باید بکنید آماده شدن برای مصاحبه است. با کمی جستجو در اینترنت درباره کسب و کار شرکت مورد نظر اطلاعاتتان را بیشتر کنید. اگر کمی زمان بگذارید و درباره شرکت اطلاعات کسب کنید مصاحبه تاثیرگذاری خواهید داشت. برای آماده شدن قبل از روز موعود از پرسش و پاسخ های زیر استفاده کنید.جواب های تان باید کوتاه باشد و به نکات اصلی اشاره کند. موفقیت های کاری تان را برجسته کرده و آن ها را به کاری که می توانید برای این شرکت انجام دهید ربط دهید. خلاصه ای از رزومه تان را ارائه کنید. مطمئن شوید که جواب هایتان مرتبط با نوع شغل باشد. دلایلی که باعث می شود شما بهترین گزینه برای رفع نیازهای آن شرکت باشید را توضیح دهید.
این سوال را سرسری نگیرید و بدون فکر کردن جواب مثبت ندهید. نمونه ای از تعاملات تیمی موفقتان را ارائه کنید. مخصوصا درباره منافعی که عضویت در یک تیم برای شما و شرکت های قبلی داشته صحبت کنید. سعی کنید از قبل درباره شرکت اطلاعاتی کسب کنید تا فرهنگ درون سازمانی آن شرکت را درک کنید. ایده هایی درباره چگونگی تشکیل تیم و انجام فعالیت هایی که بهترین نتایج را برای شرکت داشته باشند پیشنهاد کنید.
این سوال به چگونگی مذاکره شما با دیگران مربوط می شود. درپاسخ به این سوال بجای خود مشکل روی چگونگی حل آن تمرکز کنید. روی توانای یتان برای درک هردو طرف مشکل تاکید کنید. درباره این صحبت کنید که رفتار حرفه ای خود را حفظ کرده و اجازه نداده اید مشکلات شخصی شوند. در نهایت چگونگی حل مشکل را توضیح دهید.
در بین تمام این سوالات سخت این سوال به مراتب از همه دشوارتر است. درباره ضعفتان که می تواند ناشکیبایی، بی نظمی یا برنامه ریزی ضعیف باشد بحث کنید. هرچند باید آن را به نکات مثبت ختم کنید. به مصاحبه کننده بگویید که نقطه ضعفتان را تشخیص داده و دارید روی اصلاح آن کار می کنید. برای مثال ممکن است شما بی نظم باشید اما دارید تلاش می کنید که آن را برطرف کنید.
برای مصاحبه کننده توضیح دهید شرکتی که شما آن را ترک کرده اید بهترین شرکتی نبود که شما می توانستید در آن کار کنید بنابرین تصمیم به ترک آن گرفتید. از طرح موارد منفی در شرکت قبلی خودداری کنید. می توانید بگویید شرکت قبلی که در آن فعالیت می کردید به اندازه این شرکت فرصت پیشرفت نداشت.
پاسخ به این این سوال فرصت مناسبی برای بیان مهارت های ارتباطی تان است. برای مثال می توانید روی این نکته تاکید کنید که نه تنها به سخنان طرف مقابل گوش می دهد بلکه برای برقراری ارتباط مؤثر با دیگران نیز تلاش می کنید. به مصاحبه کننده بگویید دوستان و همکارانتان به عنوان فردی که مشکلات را حل می کند به شما می نگرند.
اکنون زمانی است که باید مصاحبه کننده را قانع کنید شما بهترین گزینه برای این شغل هستید. باید خود را همان حلال مشکلاتی نشان دهید که شرکت به دنبال استخدامش بوده است. اینجاست که داشتن اطلاعات درباره شرکت به شما کمک می کند. با داشتن این اطلاعات می توانید دقیقا توضیح دهید چگونه و چرا شما مناسب ترین فرد برای شرکت هستید.
درباره ارزش هایی که تنها شما می توانید ارائه کنید توضیح دهید. تجربیات و مهارت های شغلی مرتبط نقش مهمی در اینجا بازی می کنند. با پاسخ درست به این سوال این شانس را دارید به مصاحبه کننده نشان دهید شما مناسب ترین گزینه برای این شغل و کل سازمان هستید.
در این قسمت هم داشتن اطلاعات قبلی درباره سازمان به کمک شما می آید . باید از اساسنامه و اهداف شرکت آگاهی داشته باشید و به مصاحبه کننده نشان دهید که شما هم اهداف مشابهی در سر دارید. وب سایت شرکت را مطالعه کنید، به این طریق می توانید هنگام پاسخ به این سوال از رقبا پیشی بگیرید.
کافی است مهارتهایتان را با شرایط شغل مورد نظر مرتبط کنید. اکنون این فرصت رادارید تا دست آوردها و مهارتهای تان را با شغلی که به دنبالش هستید مرتبط سازید. به مصاحبه کننده بگویید مهارت ها و تجارب قبلی شما دقیقا همان چیزی است که شرکت به دنبالش است و می تواند آن ها را در شما بیابد.
برای پاسخ درست به این سوال باید پیش از مصاحبه حتما درباره شرکت مطالعه کرده باشید. برای اطلاع از حقوق مشاغل مشابه با شغل مورد نظر شما در وب سایت شرکت جستجو کنید. در این صورت اگر این سوال از شما پرسیده شود از حدود دستمزد شغل مربوطه آگاهی دارید.
لیستی از مطالبی را که می خواهید از مصاحبه کننده بپرسید در ذهن داشته باشید. درباره محیط کاری سوال کنید. سوال مناسب دیگری که می توانید بپرسید این است که چه اتفاقی برای کسی که این شغل را ترک کرد افتاد؟ آیا فرد قبلی ترفیع گرفت؟ کارش را ترک کرد یا اخراج شد؟ شاید بخواهید بدانید این سمت برای چه مدتی خالی بوده یا اینکه یک سمت جدید در شرکت است.